Welkom bij "Van der Burg & Beelen Bedrijfs- en Belastingadviseurs"

"Wij vormen graag de financiŽle spil binnen uw onderneming."

Tien gedreven specialisten, korte communicatielijnen, praktische inslag, een laagdrempelige servicegerichte instelling en een schat aan ervaring.

Met onder andere deze elementen zijn wij in staat om u en uw onderneming de kwaliteit en aandacht te kunnen bieden die volledig is afgestemd op uw wensen en behoeften. Vanzelfsprekend conform wet- en regelgeving en optimaal gebruik makend van financiŽle en fiscale faciliteiten.

Onze dienstverlening stopt niet met het voeren van financiŽle en salarisadministratie, het opstellen van de jaarrekening en het verzorgen van belastingaangiften. Hier begint het wat ons betreft pas.

Wij vormen graag de financiŽle spil binnen uw onderneming, van zzp-er tot middelgrote onderneming, van agrariŽr tot scheepsbouwer, van detaillist tot groothandel, van eenmanszaak tot BV. Zo verzorgen we uw financieringsaanvraag, schuiven we aan bij contractonderhandelingen, verzorgen wij de debiteurenbewaking, vertalen genomen beslissingen naar een begroting, zitten aan tafel bij "lastige" gesprekken met werknemers, signaleren de gevolgen van veranderende wet- en regelgeving voor uw onderneming, om maar een greep uit onze dienstverlening te noemen. U vraagt, wij draaien zogezegd. Wij signaleren, wij informeren en adviseren u.

Op onze internetsite lichten wij een tipje van de sluier op over wie we zijn, wat we doen en hoe we doen wat we doen.

In een vrijblijvend en persoonlijk gesprek lichten wij graag toe wat wij voor u en uw onderneming kunnen betekenen, en hoe we hier de beste invulling aan kunnen geven.

Wij zijn aangesloten bij NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen).

Links naar een aantal interessante websites

Belastingdienst
UWV
Kamer van Koophandel
Antwoordvoorbedrijven
Agentschap.nl
NOAB
Van der Burg & Beelen - Bedrijfs- en belastingadviseurs, copyright © | realisatie door tamarin webbuilding