Vacatures bij Van der Burg & Beelen

Voor ons kantoor in Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar:

Fiscalist (40 uur per week)

Je adviseert cliënten en onderwijst collega's om het gebied van fiscaliteiten, stelt belastingaangiften op en jaarrekeningen van holdings en kleine ondernemingen. Blijft op de hoogte van fiscale wijzigingen en mogelijkheden en vertaalt deze in advisering richting cliënten. Je krijgt de ruimte voor het verder ontwikkelen van de adviespraktijk en cliëntenportefeuille.

Assistent bedrijfsadviseur/assistent accountant (40 uur per week)

Je stelt jaarrekeningen en belastingaangiften op en neemt de aansturing van administratieve medewerkers gedeeltelijk voor je rekening. Je beantwoordt administratieve en fiscale vragen van cliënten. Heb je jezelf hierin bewezen dan is de baan vrij om door te groeien tot bedrijfs- en belastingadviseur. Je wordt betrokken bij de bedrijfsvoering van onze cliënten vanuit het financiële perspectief. Je stelt periodieke rapportages en begrotingen op, werkt mee aan bijzondere opdrachten zoals investeringsplannen, overnames en wijzigingen van rechtsvorm.

Functie eisen

Je hebt minimaal drie jaar werkervaring als fiscalist of assistent accountant en hebt een relevante HBO opleiding afgerond of bent er mee bezig. Je beschikt over een proactieve instelling en goede commerciële en communicatieve vaardigheden. Je hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien binnen onze onderneming.

Ons aanbod

Wij bieden je een leuke en uitdagende functie waarin je in staat bent jezelf verder te ontwikkelen en alle opties open liggen. De beloning die wij bieden is marktconform en wordt aangevuld met een aantrekkelijke bonusregeling.

Onze kantoren

Op onze kantoren in Alphen aan den Rijn en Katwijk zijn 12 mensen werkzaam voor zo'n 350 ondernemingen, 150 particulieren en een aantal collega kantoren. De ondernemingen variëren van een ZZP'er tot en met controleplichtige ondernemingen. Onze cliënten zijn in een breed scala van branches actief. De standplaats van je werkzaamheden is Alphen aan den Rijn. Je werkzaamheden zal je echter ook op locatie bij cliënten of op ons kantoor in Katwijk uitvoeren.

Contact

Stuur wat informatie over jezelf naar ons op. Spreekt ons dit aan dan maken we een afspraak om het één en ander verder te bespreken. Heb je vragen dan kun je natuurlijk altijd even bellen. Contactpersoon is Erik Beelen.
Administratiekantoor De Schepper
Anth. van Leeuwenhoekweg 19 F
2408 AL Alphen aan den Rijn
Telefoon: 0172-499610
E-mail: erik.beelen@deschepper.nl
www.deschepper.nl
Van der Burg & Beelen bedrijfs- en belastingadviseurs
Turfmarkt 10
2223 EH Katwijk
Telefooon: 071-3625932
E-mail: ebeelen@burgenbeelen.nl


Van der Burg & Beelen - Bedrijfs- en belastingadviseurs, copyright © | realisatie door tamarin webbuilding