Administratieve dienstverlening

"Uw administratie moet in vertrouwde handen zijn"

Geen tijd, onvoldoende kennis, geen zin en grote achterstanden. De redenen om op zoek te gaan naar een dienstverlener die de administratieve aangelegenheden van de onderneming geheel of gedeeltelijk overneemt kunnen divers zijn.

De administratie is veelal het vertrekpunt voor financiŽle rapportages. Belangrijk is een dienstverlener te vinden die op de hoogte is van alle wet- en regelgeving, de administratieve aangelegenheden tijdig verzorgt en dit op een manier doet die opvolgende werkzaamheden als rapportage en jaarrekening vergemakkelijkt. Uw administratie moet in vertrouwde handen zijn.

Met jarenlange ervaring op het gebied van administratie, rapportage en jaarrekeningen zijn wij als geen ander in staat uw administratie op te zetten, bij te houden en waar nodig achterstanden weg te werken. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing. Onze administratieve diensten verrichten wij bij ons op kantoor of bij u op locatie. Wij hebben kennis van en ervaring met een groot aantal verschillende administratieve softwarepakketen. En voor zover we die ervaring nog niet hebben, hebben we een pakket door onze ervaring snel onder de knie.

En dan nu concreet - Een greep uit de vraagstukken die wij behandelen:

  • - Hoe hou ik mijn administratie netjes bij?
  • - Er is iemand uitgevallen op de administratie, kunnen jullie bijspringen?
  • - Hoe regel ik incasso van door mij verstuurde facturen?
  • - Ik heb een factuur onder de margeregeling, kan ik BTW terugvragen?
  • - Kunnen jullie ons betalingsverkeer verzorgen?
  • - Wie doet de aangifte omzetbelasting?
Van der Burg & Beelen - Bedrijfs- en belastingadviseurs, copyright © | realisatie door tamarin webbuilding